Τσαϊρέλης: «Περιμένουμε πως και πως το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Τσαϊρέλης: «Περιμένουμε πως και πως το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τσαϊρέλης: «Περιμένουμε πως και πως το ματς με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Για τον αγώνα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό Κυπέλλου ανυπομονεί ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

O Mιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε στο athlenda για το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου (4/10) στο «Nick Galis Hall», ενώ στάθηκε και στη συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στην αρχή ανέφερε: «Η προετοιμασία κυλά όπως πρέπει. Δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς που είναι το πιο σημαντικό ειδικά μετά απ’ όσα ζήσαμε πέρυσι. Περιμένουμε πως και πως τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ιδιαίτερα για μας που η ομάδα έχει ‘χτιστεί’ από το μηδέν και προσπαθούμε να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό τον λόγο όμως βρισκόμαστε στο γήπεδο καθημερινά και δουλεύουμε: Για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι την προσεχή Τετάρτη».

Για το αν οι παλιοί θα καθοδηγήσουν τους νέους:«Πριν από μερικά χρόνια ήμουν εγώ στη θέση των μικρών και είχα κάποιους άλλους να με συμβουλεύουν. Τώρα προσπαθούμε σαν οικογένεια να αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις. Να μιλάμε μεταξύ μας γιατί μέσα από το διάλογο λύνονται όλα τα προβλήματα είτε είναι μπασκετικά είτε όχι. Επομένως λειτουργούμε έτσι για το καλό της ομάδας και το καλό το δικό μας».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Είναι πολύ θετικό γεγονός η επιστροφή του κόουτς στην ομάδα, με την οποία έχει ζήσει στο παρελθόν πολύ μεγάλες στιγμές. Είναι πολύ καλό για όλους μας που τον έχουμε μαζί μας. Ήταν πολύ μεγάλος παίκτης, είναι και πολύ μεγάλος προπονητής. Έχουμε να μάθουμε πολλά απ’ αυτόν».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν είναι δύσκολο να προβλέψεις τι πρόσωπο θα δείξουν οι ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εφαρμόσει στο παρκέ αυτά που έχει σχεδιάσει στην προπόνηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα