Σεραφέν: «Αν δεν με αφήσει η Μπαρτσελόνα, δεν θα παίξω με τη Γαλλία»

Gazzetta team
Σεραφέν: «Αν δεν με αφήσει η Μπαρτσελόνα, δεν θα παίξω με τη Γαλλία»

bet365

Για τα «παράθυρα» της FIBA κατά τη διάρκεια της σεζόν μίλησε ο Κέβιν Σεραφέν, τονίζοντας πως αν η Μπαρτσελόνα δεν τον αφήσει, δεν πρόκειται να παίξει με την εθνική Γαλλίας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Τα «παράθυρα» της FIBA κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι ένα από τα πιο hot θέματα αυτή τη στιγμή, αφού κανείς δεν γνωρίζει πως θα παραταχθούν οι εθνικές ομάδες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έτσι ο Κέβιν Σεραφέν δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές συγκριτικά με το μπάσκετ στο ΝΒΑ και το μπάσκετ στην Ευρώπη. Εκεί το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο, ενώ εδώ ακουμπούν τη μπάλα πιο πολύ στους ψηλούς. Μπορώ να υποστηρίξω πολλά plays αρκεί να βρω τι μου ταιριάζει. Ο στόχος που είναι να κυριαρχήσω στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά. Αυτή τη στιγμή είμαι δυνατός και υγιής».

Για το παιχνίδι με την παλιά του ομάδα, Μπασκόνια: «Έχουν αλλάξει προπονητή και πολλούς παίκτες. Η νίκη είναι το βασικό για εμάς και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Νιώθω ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση. Η Μπασκόνια θα πρέπει να μας φοβάται. Είμαστε καλή ομάδα κι αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Για τα «παράθυρα». «Αν η Μπαρτσελόνα μου πει να μην πάω, δεν θα μπω σε ένα αεροπλάνο και θα φύγω. Είμαι Γάλλος, αλλά αυτή που θα αποφασίσει είναι μόνο η Μπαρτσελόνα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα