Ντράγκιτς: «Τρελάθηκα και φώναξα, έπρεπε να τους "ξυπνήσω"!»

Ντράγκιτς: «Τρελάθηκα και φώναξα, έπρεπε να τους "ξυπνήσω"!»

Νίκος Καρφής
Ντράγκιτς: «Τρελάθηκα και φώναξα, έπρεπε να τους "ξυπνήσω"!»

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς μίλησε για το περίφημο περιστατικό που φώναξε στους συμπαίκτες του σε timeout στον τελικό του Eurobasket, δηλώνοντας πως ήταν τρελαμένος και ήθελε να τους... ξυπνήσει.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Σε σλοβενικό Μέσο μίλησε ο Γκόραν Ντράγκιτς, περιγράφοντας πως έζησε την στιγμή που οι Σέρβοι έτρεξαν σερί 10-0 στον τελικό του Eurobasket και απείλησαν να... πάρουν τον τίτλο από την πατρίδα του.

«Δεν ξέρω πως φάνηκε στην τηλεόραση, αλλά ήμουν εκστασιασμένος εκείνη τη στιγμή. Είχαμε προβάδισμα 12 πόντων, οι Σέρβοι έτρεξαν σε ρί 10-0 και ξαφνικά μας έφεραν το ματς στους 2. Ο Κοκόσκοφ κάλεσε timeout. Όλοι οι παίκτες ήρθαν στον πάγκο και η πρώτη αντίδραση μου ήταν να φωνάξω δυνατά προς τους συμπαίκτες μου. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή του παιχνιδιού και ήθελα να αλλάξω τα πράγματα και να τους κάνω να σκεφτούν διαφορετικά. Τρελάθηκα και φώναξα: "Τι συμβαίνει; Eίναι ο τελικός. Παίζουμε στον τελικό του Eurobasket και κερδίζουμε για 2 πόντους". Έπρεπε να αντέξουμε στην πίεση. Και εκείνη τη στιγμή όλοι... ξύπνησαν και άρχιζαν να παίζουν εξαιρετικα μέχρι το τέλος», ήταν τα λόγια του

Αυτή η αντίδραση του γκαρντ του Μαϊάμι έφτανε όπως φάνηκε για να μπει αλλαγμένη στο γήπεδο η ομάδα του Κοκόσκοφ μετά το timeout και να φτάσει στην κορυφή.

 

Τελευταία Νέα