Κουρτινάιτις: «Ήθελα τον Μαυροκεφαλίδη από τότε που ήμουν στην Χίμκι!»

ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟΝ «ΛΟΥ» Ο ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Κουρτινάιτις: «Ήθελα τον Μαυροκεφαλίδη από τότε που ήμουν στην Χίμκι!»

Κουρτινάιτις: «Ήθελα τον Μαυροκεφαλίδη από τότε που ήμουν στην Χίμκι!»

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις στάθηκε στην απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από την Λιέτουβος Ρίτας και εξήγησε ότι είναι ένας παίκτης που ήθελε από τότε που βρισκόταν στον πάγκο της Χίμκι.

Bwin Sports App –  Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

«Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη, καθώς έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο αρκετά χρόνια. Είναι πολύ έξυπνος, με μεγάλη επιθυμία για τη νίκη και μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός, αλλά είναι σπουδαίος στον τομέα των ριμπάουντ» δήλωσε αρχικά ο Ρίμας Κουρτινάιτις και συνέχισε:

«Πριν φύγει για την Κίνα είχε εντυπωσιακούς αριθμούς με την ΑΕΚ. Είναι παίκτης που βρίσκεται πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Τον ήθελα από τότε που ήμουν στη Χίμκι. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι μας, τον είχαμε ανάγκη. Ο Μαυροκεφαλίδης δεν έψαχνε απλώς μία ομάδα για να παίξει. Ήθελε νίκες. Ένας τέτοιος παίκτης θα μας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει; «Δεν περιμένω να αγωνιστεί στα επόμενα ματς. Έχει ακόμα πολλά να μάθει για την ομάδα. Δεν θα τον πιέσουμε. Δεν βιαζόμαστε μέχρι να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Best of internet