Γκίκας: «Για την πρόκριση με το Λαύριο»

ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Γκίκας: «Για την πρόκριση με το Λαύριο»

Γκίκας: «Για την πρόκριση με το Λαύριο»

Ο Νίκος Γκίκας μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι κυπέλλου με το Λαύριο όπου ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου του Προμηθέα για τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις &  Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Το παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο, ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας τον οποίο καταφέραμε και κερδίσαμε στο τέλος, παρότι είχαμε απουσίες και προβλήματα της τελευταίας στιγμής» ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος συνέχισε:

«Είχαμε έναν νέο συμπαίκτη (Μιλόσεβιτς) και την απουσία του Φαγιέ που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Καταφέραμε και προκριθήκαμε και τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στο Λαύριο».

Και κατέληξε μιλώντας για την αναμέτρηση με το Λαύριο: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Ελπίζω να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο και να μας βοηθήσει όπως μας βοήθησε και στον Πύργο, η παρουσία των φιλάθλων σε τέτοια ματς είναι σημαντική και με τη στήριξή τους θα προσπαθήσουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές». 

Best of internet