«Δεν θα αφήσω έναν άνθρωπο να χρησιμοποιήσει τα σπορ για να μας χωρίσει»! (vids)

«Δεν θα αφήσω έναν άνθρωπο να χρησιμοποιήσει τα σπορ για να μας χωρίσει»! (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Δεν θα αφήσω έναν άνθρωπο να χρησιμοποιήσει τα σπορ για να μας χωρίσει»! (vids)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δικαιολόγησε την επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ, εξήγησε ότι θέλει τον Ντουέιν Ουέιντ στο Κλίβελαντ ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν μπορεί να δώσει συμβουλές στον Κάιρι Ίρβινγκ.

Τις τελευταίες εβδομάδες τα Media στις ΗΠΑ θεωρούσαν δεδομένο το buy out του συμβολαίου του Ουέιντ από τους Μπουλς και πολύ πιθανή τη μετακίνηση του τελευταίου στους Καβς. Η αρχή έγινε με την αποδέσμευσή του Flash από το Σικάγο. Για την ακρίβεια, Μπουλς και Ουέιντ έφτασαν σε συμφωνία για να «σπάσει» το συμβόλαιό του, με τον ίδιο να... χαρίζει στο Σικάγο τα οκτώ από τα 23 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Πως σχολίασε όμως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Ουέιντ, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί δυο πρωταθλήματα στο Μαϊάμι; «Θα ήθελα πολύ τον Ουέιντ στο Κλίβελαντ! Νομίζω ότι μπορεί να φέρει μαζί του το DNA του πρωταθλητή! Θα ήταν μια σπουδαία λύση στη θέση του πλέι μέικερ, είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει ενώ διαθέτει μπασκετικό μυαλό. Θα ήταν υπέροχο να τον είχαμε εδώ, μαζί μας. Ειλικρινά, το front office έκανε σπουδαία δουλειά αυτό το καλοκαίρι» εξήγησε στο πλαίσιο της Media Day των Καβς.

Παράλληλα ο «Βασιλιάς» κλήθηκε να δώσει συμβουλές στον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σέλτικς: «Δεν έχω να του δώσω καμία συμβουλή πια... Ούτε σε αυτόν ούτε σε καμία άλλη ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δεν έχω χρόνο να δίνω συμβουλές».

Ο ΛεΜπρόν κλήθηκε να σχολιάσει το επίμαχο tweet με το οποίο εξαπέλυσε επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε πως οι Ουόριορς δεν είναι καλοδεχούμενοι στον Λευκό Οίκο. «Μπορούμε να κάτσουμε εδώ και να πούμε ότι προσπαθώ να κάνω τη διαφορά; Μπορούμε να κάτσουμε εδώ, να πούμε ότι θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε ότι θέλουμε το καλύτερο για τον αμερικανικό λαό; Δεν έχει σημασία το μέγεθος, η φυλή, η εθνικότητα, η πίστη ή οτιδήποτε άλλο. Ο κόσμος βρίσκει ομάδες, παίκτες και χρώματα λόγω των σπορ, τα οποία τους κάνουν χαρούμενους. Τα σπορ φέρνουν τον κόσμο μαζί. Όσο έχω αυτή τη δυνατότητα δεν θα αφήσω έναν άνθρωπο, ανεξάρτητα από το πόση δύναμη έχει ή πόση επιρροή μπορεί να έχει, να χρησιμοποιήσει τα σπορ ως μια πλατφόρμα για να μας χωρίσει. Η Αμερική είναι η γη της ελευθερίας, όμως έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα όπως όλοι. Έτσι, λοιπόν, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο ώστε να μείνουμε ενωμένοι και να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι ».

 

NBA Τελευταία Νέα