Μπήκε σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης στο «Αρτάκης» (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Μπήκε σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης στο «Αρτάκης» (pics)

bet365

Ο Πανιώνιος τακτοποιεί τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν την έναρξη της Basket League κι ενημέρωσε πως τοποθετήθηκε σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης στο «Αρτάκης», όπως όριζε η ΕΕΑ.

Αναλυτικά:

«Η άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης κ. Σταύρου Τζουλάκη και των συνεργατών του και δημοτικών συμβούλων, κ. Συρίγου Πολύδωρου, Καρυοφύλλης Ιωάννας και Χατζατουριάν Βαγγέλη, στο αίτημα της ΚΑΕ για την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας του Δημοτικού Γυμναστηριου Ν.Σμύρνης, τακτοποίησε μια ακόμα εκκρεμότητα στα απαραίτητα πιστοποιητικά που ζητεί η ΕΕΑ στην έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Basket League.

Σε διάστημα 48 ωρών, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τοποθετήθηκε πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για την επιτήρηση των εκάστοτε θεατών στους εντός έδρας αγώνες του Πανιωνίου.

Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική αρχή της πόλης μας που είναι αρωγός και συνοιδοπόρος στην μεγάλη επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα