Τέλος τα διαρκείας της ΑΕΚ για ανέργους και φοιτητές

Τέλος τα διαρκείας της ΑΕΚ για ανέργους και φοιτητές

Κάτια Πετροπούλου
Τέλος τα διαρκείας της ΑΕΚ για ανέργους και φοιτητές

bet365

Μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν τα διαρκείας για ανέργους και φοιτητές, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ. Την Πέμπτη (28/09) μέχρις τις 20:00 θα είναι ανοιχτά τα γραφεία της ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ, για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί της ομάδας.

100 άνεργοι και 50 φοιτητές πήραν στα χέρια τους τα διαρκείας που προσέφερε η ΑΕΚ, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Επίσης, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε πως τα γραφεία της στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη (28/09) από τις 11:00 έως τις 20:00, πριν το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Αούστρια Βιέννης.

Αναλυτικά:

«H κινητικότητα για την προσφορά της ΑΕΚ με τα Εισιτήρια Διαρκείας για ανέργους και φοιτητές ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ανακοινώνεται, ότι μόλις στην πρώτη ημέρα διάθεσης, σήμερα δηλαδή, και μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Οι πρώτοι εκατό (100) άνεργοι παρέλαβαν ήδη τα δωρεάν «Διαρκείας» τους, ενώ οι πρώτοι πενήντα (50) φοιτητές-σπουδαστές έκλεισαν θέση στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ, για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και αποδέχτηκαν τη σειρά προτεραιότητας.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ B.C. θα αφουγκράζεται κάθε φορά τις επιταγές των καιρών και θα επιμείνει σε δράσεις με πρωταγωνιστή τον κόσμο, που παραμένει διαχρονικά η δύναμη της "Βασίλισσας"

H διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας συνεχίζεται.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι ειδικά για την ερχόμενη Πέμπτη (28/09) τα Γραφεία της στο Κλειστό του ΟΑΚΑ θα παραμείνουν ανοικτά από τις 11:00 έως και τις 20:00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ, που θα σπεύδουν να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, στο πλαίσιο του Europa League.

Τις υπόλοιπες ημέρες θα ισχύσουν κανονικά τα προγραμματισμένα ωράρια έως και την Παρασκευή (06/10), όπου και θα σταματήσει η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας.

Αναλυτικά ΕΔΩ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα