Πετράτος: «Είχαμε προειδοποιήσει για την καταγγελία»

Πετράτος: «Είχαμε προειδοποιήσει για την καταγγελία»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πετράτος: «Είχαμε προειδοποιήσει για την καταγγελία»

bet365

Η κατάθεση του συμφωνητικού με τη ΓΓΑ για τη χρήση του Αλεξανδρείου στον φάκελο αδειοδότησης της ΚΑΕ και η καταβολή του ποσού των 27.500 ευρώ στους πιστωτές του άρθρου 99 είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες που καλείται να διεκπεραιώσει η ΚΑΕ εντός της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, απομένει να υπογραφεί το συμφωνητικό με τη ΓΓΑ για τη χρήση του Αλεξανδρείου ούτως ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της ΚΑΕ για την αδειοδότηση της εταιρίας. Αυτή η διαδικασία πρόκειται να τελειώσει εντός της ημέρας. Σε ότι αφορά το άρθρο 99, ήδη κατατέθηκε καταγγελία από τον νομικό Νίκο Πετράτο (εκπροσωπεί τους Αργυρόπουλος, Χαραλαμπίδη, Μπάρλο, Ντικούδη, Κουμπάρα, Μπετς αλλά και την εταιρία που εκπροσωπεί τον Άγγλο σέντερ) και οι δόσεις που οφείλονται ανέρχονται στο ποσό των 27.500 ευρώ.

Ο κ. Πετράτος με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Yellow Radio δήλωσε σήμερα ότι «είχαμε προειδοποιήσει σχετικά και στις 28 Αυγούστου λάβαμε τη δέσμευση ότι το θέμα θα τακτοποιούνταν. Μη ξεχνάμε ότι οι παίκτες μείωσαν τις απαιτήσεις τους κατά 50% κι αυτό έγινε πριν από τρία χρόνια. Στον κ. Λάσκαρη μπορούμε να πιστώσουμε ότι μέχρι τον Οκτώβριο οι δόσεις καταβάλλονταν κανονικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα