Η απίστευτη περιπέτεια του Ποντέξτερ: «Έφτασα κοντά στον θάνατο!»

Η απίστευτη περιπέτεια του Ποντέξτερ: «Έφτασα κοντά στον θάνατο!»

Γιώργος Κούβαρης
Η απίστευτη περιπέτεια του Ποντέξτερ: «Έφτασα κοντά στον θάνατο!»

bet365

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν μίλησε ο Κουίνσι Ποντέξτερ, ο οποίος υποστήριξε ότι βρέθηκε κοντά στον... θάνατο!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο νυν γκαρντ/φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς είχε μείνει δύο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω συνεχόμενων επεμβάσεων με αποτέλεσμα να δεχθεί σκληρή κριτική από τους φίλους των Πέλικανς.

Και αυτό διότι βάσει συμβολαίου πληρωνόταν κανονικά από την ομάδα. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, αφού κινδύνευσε ακόμα και να χάσει την ζωή του!

Συγκεκριμένα είχε διαγνωστεί με «χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη (MRSA)» , ένα ιός που θα μπορούσε να τον... σκοτώσει!

«Δεν θέλαμε να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Δεν ήθελαν κανείς να με λυπηθεί. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο έβλεπα διάφορα σχόλια στο twitter τα οποία έλεγαν ότι κοροϊδεύω και ότι κάθομαι σπίτι και τρώω τα χρήματα. Όχι. Πάλευα για την ζωή μου. Κόντεψα να πεθάνω» δήλωσε o Ποντέξτερ στο ESPN και συνέχισε:

«Με έλεγχαν κάθε δύο ώρες στο νοσοκομείο. Μου έδιναν τρεις σακούλες αντιβιοτικά τη μέρα. Τα φάρμακα με κρατούσαν ζωντανό. Ήταν τρελό αυτό που συνέβαινε! Οι γιατροί δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς κατάφερα και έγινα τόσο γρήγορα καλά. Πριν από λίγους μήνες κανείς δεν ήξερε τι θα γίνει και τώρα μπορώ να παίξω και πάλι μπάσκετ. Είναι ένα θαύμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα