Πορζίνγκις: «Μέντοράς μου ο Μέλο, έτοιμος να γίνω ηγέτης των Νικς!»

Πορζίνγκις: «Μέντοράς μου ο Μέλο, έτοιμος να γίνω ηγέτης των Νικς!»

Γιώργος Κούβαρης
Πορζίνγκις: «Μέντοράς μου ο Μέλο, έτοιμος να γίνω ηγέτης των Νικς!»

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ρωτήθηκε για την εποχή που ανοίγεται στους Νικς μετά το trade του Άντονι και υπογράμμισε ότι είναι 100% έτοιμος να... βγει μπροστά!

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Μιλώντας στην «New York Daily News» και στον Φρανκ Ιζόλα, ο Λετονός φόργουορντ υπογράμμισε ότι ανυπομονούσε για την στιγμή που θα πάρει στα χέρια του τα... ηνία των Νικς!

«Είμαι έτοιμος γι' αυτήν την πρόκληση. Προετοίμαζα καιρό τον εαυτό μου γι' αυτήν την στιγμή» ήταν τα πρώτα λόγια του Πορζίνγκις , ο οποίος συνέχισε:

«Ειλικρινά θέλω αυτή η χρονιά να αποτελέσει μια νέα αρχή. Την περιμένω πώς και πώς. Περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια.»

Όσο για τον Καρμέλο Άντονι; «Ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ο μεγάλος μου αδερφός από την πρώτη στιγμή. Του έστειλα μήνυμα για να του πω πόσο πολύ εκτιμώ τα όσα έκανε για μένα. Τον σέβομαι πολύ. Επίσης του είπα ότι αν δεν θέλει να πάρει μαζί του την Ρολς Ρόις θα την προσέχω εγώ για εκείνον!»

Ο Πορζίνγκις μέτρησε την περσινή σεζόν 18,1 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα