Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Ίβκοβιτς!

Κάτια Πετροπούλου
Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Ίβκοβιτς!

bet365

Τελετή προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς διοργανώνει η FIBA στις 30/09 στην Ελβετία, κατά την οποία ο Σέρβος προπονητής θα εισαχθεί στο «Hall of Fame».

Ακόμα μια μεγάλη τιμή για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που αποχαιρέτησε την προπονητική!

Μετά την εκδήλωση-γιορτή που έγινε προς τιμήν του στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και την ανάδειξή του σε «Euroleague Legend», και η FIBA θα τιμήσει τον Σέρβο προπονητή.

Ο 73χρονος πρώην τεχνικός επιλέχθηκε ανάμεσα από 150 υποψηφίους και θα μπει στο «Hall of Fame» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σε μια εκδήλωση που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία, στο «House of Basketball», όπως υπενθύμισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μαζί με τον Ίβκοβιτς στην «Τάξη 2017» θα μπουν και η Dream Team των ΗΠΑ, ο Τόνι Κούκοτς (ο «θρύλος» της Κροατίας), ο Μίκι Μπέρκοβιτς (κορυφαίος παίκτης του Ισραήλ), ο Βάλντις Βάλτερς (Λετονία, ο σπουδαιότερος παίκτης της ΕΣΣΔ), ο Πέρο Κάμερον (θρύλος του μπάσκετ της Νέας Ζηλανδίας και νυν προπονητής) και η δόξα του γυναικείου μπάσκετ της Βοσνίας, Ραζίγια Μουγιάνοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα