Ντίλαρντ: «Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Ντίλαρντ: «Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Gazzetta team
Ντίλαρντ: «Απολαμβάνω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

bet365

Ο Κέβιν Ντίλαρντ μίλησε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Τουρκία, τον εαυτό του, αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι του κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» έκανε ειδική αναφορά στον Ηλία Παπαθεοδώρου και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει λέγοντας χαρακτηριστικά.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σοσιεδάδ – Βαλένθια. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Αντιλαμβάνομαι την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητή όσο και των συμπαικτών μου, αλλά προσωπικά νιώθω αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι να αναλάβω τις ευθύνες των κρίσιμων σουτ».

Όσον αφορά τη νέα σεζόν είπε ότι «Έρχεται μια πολύ μεγάλη σεζόν και οφείλω να βοηθήσω όλους μου τους συμπαίκτες για να βρουν ρυθμό. Εννοείται πως αν χρειαστεί να κάνω ένα βήμα πίσω δε φοβάμαι να το κάνω, καθώς κοιτάω το συμφέρον της ομάδας μου».

Και κατέληξε: «Το τουρνουά της Προύσας μας βοήθησε να χτίσουμε χαρακτήρα και κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πολύ μαχητικοί και βγάλαμε ψυχή. Όσον αφορά τον Άρη, είδαμε οι δύο ομάδες η μια την άλλη στο τουρνουά της Τόφας και πραγματικά ανυπομονώ για αυτή την αναμέτρηση, καθώς θα γίνει ένα μεγάλο ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα