Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε»

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε»

Παπαθεοδώρου: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε την... σύνοψη από την πορεία της προετοιμασίας και την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Τουρκίας υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του έχει ακόμα δρόμο για να διανύσει.

Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε ότι «γνωρίστηκαν καλύτερα οι παίκτες, ήρθαν πιο κοντά μεταξύ τους κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα τα φιλικά που δώσαμε, ήταν υψηλού επιπέδου, βάλαμε ένα… λιθαράκι για να φτιάξουμε τον χαρακτήρα που θέλαμε. Οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες από τις κακές κι ήταν σημαντικό ότι πήρε χρόνον συμμετοχής ο Τρις. Πήρε μια ιδέα για το πως θέλουμε να παίξει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση και μπήκε περισσότερο στο πνεύμα των όσων συζητάμε».

Μαρσέιγ – Τουλούζ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ν’Ζιέ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για την απουσία του Κλάσεν: «Μας επηρέασε λίγο ο τραυματισμός του Κλάσεν, γιατί από τα 5 παιχνίδι που δώσαμε σε Γερμανία και Τουρκία, έπαιξε στο… μισό. Βέβαια, παιδιά όπως ο Καρράς αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε χαμηλά σχήματα όπως αυτό με τον Μαργαρίτη στο «5». Εμάς μας ενδιαφέρει να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας προκειμένου να μπορούμε να αλλάξουμε το ρυθμό των αγώνων, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά».

Για την βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ: «Παρ’ ότι μας επηρέασε η απουσία του πιο ψηλού μας παίκτη, η ομάδα δούλεψε συνολικά.  Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιτέθηκαν ριμπάουντ. Επίσης δεχθήκαμε λίγους πόντους από αιφνιδιασμούς του αντιπάλου».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Η ομάδα είναι καινούργια, θεωρώ ότι δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που θέλουμε, όμως παίζουμε πια σκληρά και πιο επιθετικά, κάτι που είναι η βάση μας. Οι συνεργασίες μας και στις δύο πλευρές πρέπει να βελτιωθούν, να τις αναπτύξουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, είναι πολύ νωρίς ακόμη, όπως και για όλες τις ομάδες.

Για τους τραυματισμούς των Κλάσεν και Χαραλαμπόπουλου: «Μας προβληματίζει γιατί θέλουμε να έχουμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες στο ρόστερ μας. Στην αρχή τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος και στη συνέχεια ο Κλάσεν. Δεν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και θα πρέπει να επενδύσουμε χρόνο στη συνέχεια, όταν θα επιστρέψουν…».

Best of internet