Σκουρτόπουλος: «Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να αγαπηθεί από τον κόσμο»

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΣΛ-ΦΑΡΟΥ

Σκουρτόπουλος: «Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να αγαπηθεί από τον κόσμο»

Σκουρτόπουλος: «Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να αγαπηθεί από τον κόσμο»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τη νίκη επί της Κύμης και τη πρόκριση του ΓΣΛ-Φάρου στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Μετά το Eurobasket, ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα καθήκοντά του στην ομάδα της Λάρισας και μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Κύμη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, είχαμε πολλά προβλήματα, ουσιαστικά παίξαμε το παιχνίδι με 8 παίκτες. Η χαρά μας λίγο μετριάζεται από τον τραυματισμό του Πέτι, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξαναμπεί γρήγορα στις προπονήσεις. Η νίκη όμως είναι σημαντική διότι αποτελεί ένα μήνυμα για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας, ότι κάτι καλό γίνεται εδώ, που αξίζει να το υποστηρίξουμε και να έχουμε μια καλή σεζόν» και συνέχισε:

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Περιμένουμε δύο παίκτες Αμερικάνους την Δευτέρα στην προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο Παπαντωνίου, οπότε η ομάδα γεμίζει πολύ καλά και ισχυροποιείται πάρα πολύ και σε εμπειρία και σε ταλέντο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά, διότι ένα μήνα ακριβώς από 21 Αυγούστου που ξεκινήσαμε δεν έχουμε κάνει ποτέ προπόνηση, να παίξουμε πέντε με πέντε. Πρώτη φορά έγινε χθες στην προπόνηση και αυτή σε ρυθμό θα λέγαμε …περπατητό. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η νίκη, καθώς κατά διαστήματα λειτουργήσαμε εξαιρετικά και αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι σε κάποια ανοιχτά σουτ, θα μιλάγαμε για μια εξαιρετική πραγματικά εμφάνιση».

Όσο για τον στόχο του ίδιου και της ομάδας του; «Κρατάμε όμως τα θετικά, όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν και όλοι έχουν τον ρόλος τους, αυτός είναι ο στόχος: Να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να την αγαπήσει ο κόσμος και να την χαιρόμαστε και εμείς».

Από τη πλευρά του, ο Μανώλης Παπαμακάριος, τόνισε: «Για εμάς ήταν στην ουσία το πρώτο φιλικό που παίζουμε, άσχετα αν ήταν το πρώτο επίσημο ματς με τον κόσμο μας. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους 7-8 παίκτες που είναι αυτή την στιγμή υγιείς. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και από τους προπονητές, θεωρώ ότι από Δευτέρα θα είμαστε όλοι πιο καλά, διότι θα έχουμε και μεγαλύτερο ροτέισον. Θέλω να δώσω ένα πολλά συγχαρητήρια γιατί αυτή η νίκη ήρθε κόντρα σε μια ομάδα πιο πλήρης από εμάς, αλλά εμείς είχαμε την υπομονή και τις καλές αποφάσεις στο τέλος για να κερδίσουμε το ματς. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα για εμάς, αυτά τα ματς του Κυπέλλου τα βλέπουμε πιο πολύ σαν παιχνίδια προετοιμασίας, θα δούμε τον επόμενο αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτόν».

Best of internet