Ουόριορς για Τραμπ: «Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε στην Ουάσινγκτον»! (pic)

Ουόριορς για Τραμπ: «Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε στην Ουάσινγκτον»! (pic)

Ουόριορς για Τραμπ: «Έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε στην Ουάσινγκτον»! (pic)

Μετά το πάρε-δώσε στο twitter μεταξύ παίκτων του ΝΒΑ και του Ντόναλντ Τραμπ, οι Ουόριορς έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση και αναφέρουν πως αποδέχονται την... μη πρόσκληση του προέδρου των ΗΠΑ!

Απάντηση στον Ντόναλτ Τραμπ έδωσαν οι Ουόριορς με επίσημη τοποθέτηση για το φλέγον ζήτημα αν θα πάνε ή όχι στον Λευκό Οίκο.

Ως είθισται, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ (αλλά και άλλων ομάδων) επισκέπτονται τον πρόεδρο των ΗΠΑ, με το τέλος της σεζόν και την κατάκτηση του τροπαίου, κάτι που δεν είχαν πράξει ως τώρα οι «πολεμιστές», δείχνοντας αντίθετοι με τις πεποιθήσεις του νέου πλανητάρχη.

Ο Στιβ Κερ είχε αναφέρει πως θα γίνει μία σύσκεψη της ομάδας για να αποφασίσουν τι θα κάνουν, αλλά λίγο αργότερα ο Στεφ Κάρι δήλωσε πως δεν είχε καμία τέτοια διάθεση (να πάει στον Λευκό Οίκο).

Η αντίδραση του Τραμπ ήταν άμεση, καθώς έγραψε στο twitter πως η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ δεν είναι ευπρόσδεκτη στον Λευκό Οίκο και τότε πήραν θέση και άλλοι παίκτες, μεταξύ αυτών οι ΛεΜπρόν, Κόμπι και Κρις Πολ.

Τώρα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τα «χείλη» των Ουόριορς, οι οποίοι δεν φάνηκαν να στεναχωρέθηκαν και πολύ!

«Ενώ είχαμε σκοπό να συναντηθούμε σαν ομάδα με την πρώτη ευκαιρία σήμερα το πρωί, για να συζητήσουμε την προοπτική να επισκεφθούμε τον Λευκό Οίκο, αποδεχθήκαμε το γεγονός πως ο πρόεδρος Τραμπ έκανε ξεκάθαρο πως δεν είμαστε προσκεκλημένοι του. Πιστεύουμε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο "αμερικάνικο" από το να έχουν οι πολίτες μας το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους σε θέματα που είναι σημαντικά για τους ίδιους. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν είχαμε την ευκαιρία μέσα από όλη αυτή την διαδικασία να μοιραστούμε τις απόψεις μας ή να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο σε θέματα που επηρεάζουν τις κοινωνίες και νιώθουμε πως θα ήταν σημαντικό να αναδείξουμε.

Αντί για μια επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, αποφασίσαμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε το ταξίδι μας στην πρωτεύουσα του έθνους μας το Φεβρουάριο για να γιορτάσουμε την ισότητα, την ποικιλομορφία και την ένταξη - τις αξίες που εκπροσωπούμε σαν οργανισμός».

Best of internet