Καταγγέλλει επίθεση στον Τότσιο ο Ηρακλής

ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Καταγγέλλει επίθεση στον Τότσιο ο Ηρακλής

Καταγγέλλει επίθεση στον Τότσιο ο Ηρακλής

Η ομάδα του Ηρακλή καταγγέλλει επίθεση στον παίκτη της Κωνσταντίνο Τότσιο, που έγινε από φίλαθλο του Εθνικού για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ηρακλής μπορεί να προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έφυγαν νευριασμένοι από το γήπεδο του Εθνικού.

Κι αυτό, διότι από τον «Γηραιό» κάνουν καταγγελία για επίθεση στον Κωνσταντίνο Τότσιο από φίλαθλο της ομάδα του Πειραιά, την οποία κατηγορούν και για το γεγονός πως ήταν... αφιλόξενη.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο αθλητής Κωνσταντίνος Τότσιος από «φίλαθλο» του Εθνικού, στον μεταξύ μας σημερινό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της διοίκησης του γηπεδούχου σωματείου που δεν μπόρεσε να τηρήσει τους απλούς κανόνες φιλοξενίας, τόσο έναντι της αποστολής μας, όσο και των φιλάθλων του αγώνα, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, αλλά και συγγενείς αθλητών μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα επαναληφθεί από το ιστορικό σωματείο του Εθνικού Πειραιώς, το οποίο σεβόμαστε για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανεχθούμε και να κατανοήσουμε τέτοια συμπεριφορά, όπως η σημερινή…».

Best of internet