Παπαθεοδώρου: «Αντιδράσαμε καλά στις δύσκολες στιγμές»

Παπαθεοδώρου: «Αντιδράσαμε καλά στις δύσκολες στιγμές»

Παπαθεοδώρου: «Αντιδράσαμε καλά στις δύσκολες στιγμές»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Προύσα, αναφέρθηκε στον Μπράντον Τρις αλλά και στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί της Σακάριασπορ:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, ένα πολύ δυνατό τεστ. Τα επίπεδα της έντασης και της σκληράδας ήταν πάρα πολύ μεγάλα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντιδράσαμε σωστά σε όλες τις δύσκολες στιγμές, είτε αυτές ήταν αγωνιστικές είτε εξωαγωνιστικές και ολοκληρώσαμε ένα τουρνουά που για εμάς ήταν πολύ σημαντικό για να δείξουμε τον χαρακτήρα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε σαν ομάδα και σε δεύτερο βαθμό τη λειτουργία μας σε άμυνα και επίθεση».

Bwin Sports App –  Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Για το αν επιστρέφει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη καλύτερη από ό,τι ήρθε στην Τουρκία: «Επιστρέφει με καλύτερο χαρακτήρα και καλύτερη χημεία. Κάθε φορά που μια ομάδα φεύγει και ζει για 4-5 μέρες σε ένα ξενοδοχείο χτίζονται οι σχέσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο για εμάς.

Για τα αγωνιστικά στοιχεία της ομάδας: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή είναι να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στο πρώτο φιλικό εδώ στην Προύσα δεν το πετύχαμε, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια είχαμε πολύ υψηλό επίπεδο έντασης και ενέργειας. Ταυτόχρονα είχαμε κάποιες καλές συνεργασίες και κάποιες προσωπικές φάσεις που όμως χρειάζεται παραπάνω χρόνος για να πούμε ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο.

Για τον Μπράντον Τρις: «Είναι ένας παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά της έντασης και της ενέργειας. Αυτά τα δύο φιλικά ήταν ένα καλό σημάδι για τον Μπράντον Τρις, ο οποίος μας βοήθησε αρκετά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Για το ματς με τον Άρη, ο οποίος συμμετείχε στο τουρνουά: «Αυτή την στιγμή είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο να βοηθήσουμε την ομάδα να βρει τα πατήματά της, την χημεία της και τον ρυθμό της. Από την στιγμή όμως που βρισκόμαστε στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο γήπεδο με τον Άρη, σίγουρα περνάει από το μυαλό μας ότι θα πρέπει να ετοιμαστούμε, καθώς είναι το πρώτο μας επίσημο ματς, πέρα από το ότι είναι ένα μεγάλο ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη».

Best of internet