Παραιτήσεις με επιστολές στην ΚΑΕ Άρης

Παραιτήσεις με επιστολές στην ΚΑΕ Άρης

Παραιτήσεις με επιστολές στην ΚΑΕ Άρης

Οι παραιτήσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, αλλά και του μέλους του δ. σ. της εταιρίας, Στάθη Ρούσου, δείχνουν τη διάσταση απόψεων μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τη διαφωνία τους για τις ενέργειες του Νίκου Λάσκαρη.

Τόσο ο Λευτέρης Αρβανίτης όσο και ο Στάθης Ρούσος, είχαν προαναγγείλει την παραίτησή του από την ΚΑΕ καθώς διαφωνούν με τη γενικότερη πολιτική του Νίκου Λάσκαρη, κυρίως όμως έχουν πάψει να πιστεύουν ότι ο νυν ιδιοκτήτης της εταιρίας μπορεί να βρει λύσεις σε οικονομικό επίπεδο. Γι’ αυτόν τον λόγο, στις αρχές του καλοκαιριού, είχαν εκφράσει την επιθυμία ανάληψης του μάνατζμεντ της εταιρίας, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Λάσκαρη αποφάσισαν να διαχωρίσουν (και επισήμως) τις θέσεις τους.

Μάλιστα ο κ. Αρβανίτης με επιστολή που έστειλε στον Τύπο αναφέρει: «Το Μάϊο του 2015 έχοντας την ευθύνη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανατέθηκε η λειτουργία της και οι μετοχές στο Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος παρουσίασε ένα αξιόπιστο πλάνο με ευοίωνες προοπτικές για την αγωνιστική πορεία και την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Είναι γεγονός ότι κατά το αρχικό διάστημα που άσκησε διοίκηση μέχρι και το μήνα Οκτώβριο του έτους 2016 ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

Ατυχώς όμως έκτοτε, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο το Νίκο Λάσκαρη και δεν σχετίζονται με την «ΚΑΕ ΑΡΗΣ», ο μεγαλομέτοχος επέδειξε αδυναμία να ανταποκριθεί στις διοικητικές και οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική στασιμότητα και τη διόγκωση των οφειλών της προς τρίτους. Ενδεικτική και μόνο της συνεχιζόμενης αδυναμίας του είναι η άσκηση πλήθους προσφυγών καλαθοσφαιριστών κατά της «ΚΑΕ ΑΡΗΣ».

Οι διαρκείς υποσχέσεις και η επιθυμία μου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου επέβαλλε σε εμένα την παραμονή μου μέχρι σήμερα. Η πολυετής παρουσία μου στη διοίκηση της «ΚΑΕ ΑΡΗΣ» και η ενεργή συμμετοχή μου στην προοπτική εξυγίανσης με την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 υπαγορεύτηκε από τα ανιδιοτελή Αρειανά μου αισθήματα, παρότι επέφερε την ανάληψη ευθύνης για υποχρεώσεις της εταιρείας και με την προσωπική μου περιουσία για χρέη που δεν δημιούργησα εγώ.

Πλην όμως, η παρατεινόμενη αδυναμία του μεγαλομετόχου σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη διόγκωση των χρηματικών οφειλών της εταιρείας επιβάλλει την απεμπλοκή μου, με δεδομένο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μου παρέχεται η παραμικρή δυνατότητα θετικής προσφοράς από τον Ιούνιο του 2016 και ως εκ τούτου αδυνατώ πλέον να συνδράμω και να νομιμοποιώ με την παρουσία μου πρακτικές οι οποίες επιβαρύνουν κι άλλο οικονομικά την «ΚΑΕ ΑΡΗΣ». Για τους λόγους αυτούς υποβάλλω την παραίτηση μου από Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της «ΚΑΕ ΑΡΗΣ». Καλώ ευγενικά τον μεγαλομέτοχο της ‘’ΚΑΕ ΑΡΗΣ’’ Ν.Λάσκαρη να πάρει τις αποφάσεις και να αναλάβει τις πρωτοβουλίες που πρέπει ώστε η ομάδα να βγει από την κρίση».

Best of internet