Μανωλόπουλος: «Να δούμε κόσμο στο γήπεδο, χρειάζεται σωστή διαχείριση»

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Μανωλόπουλος: «Να δούμε κόσμο στο γήπεδο, χρειάζεται σωστή διαχείριση»

Μανωλόπουλος: «Να δούμε κόσμο στο γήπεδο, χρειάζεται σωστή διαχείριση»

O Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στην κοινή Συνέντευξη Τύπου προπονητών και παικτών των ομάδων, που συμμετέχουν στο «Ζιβανάρειο Basketball Cup» της Λευκωσίας, τονίζοντας πως θέλει να δει κόσμο στο γήπεδο, ενώ στάθηκε και στη σωστή διαχείριση που απαιτείται.

Για το τουρνουά «Ζιβανάρειο Basketball Cup» μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αναφέροντας πως θέλει να δει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Σωτήρη Μανωλόπουλου

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Έχω έρθει αρκετές φορές στην Κύπρο. Η φιλοξενία και οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Αυτά είναι τα φιλικά στα οποία θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα όσο αφορά στο τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Σχετικά με το αν το φιλικό με το Ρέθυμνο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα: «Έχουμε παίξει ένα φιλικό δύο μέρες πριν με την Ούνιξ Καζάν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σωστή διαχείριση και να μην έχουμε προβλήματα».

Απο την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την πρόσκληση. Εύχομαι καλή τύχη στις ομάδες που μετέχουν. Θεωρώ ότι το τουρνουά θα μας βοηθήσει πολύ, καθώς είναι τα τελευταία μας φιλικά πριν από τα επίσημα ματς. Έχουμε θέσει ως στόχο το βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεων μας».

Best of internet