Συμμετέχει με παίκτες Euroleague η Ιταλία στα «windows»

Συμμετέχει με παίκτες Euroleague η Ιταλία στα «windows»

Gazzetta team
Συμμετέχει με παίκτες Euroleague η Ιταλία στα «windows»

bet365

Η εθνική Ιταλίας θα αγωνιστεί με παίκτες από την Euroleague στα «windows» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζάνι Πετρούτσι.

Η κόντρα μεταξύ FIBA και Euroleague καλά κρατεί για τα «windows» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας να έχει πάρει την απόφαση του.

Ο Τζάνι Πετρούτσι τόνισε πως η Ιταλία θα καλέσει κανονικά παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague, με σκοπό να την βοηθήσουν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλέσει παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague, θα πρέπει να ανταποκριθούν. Δεν είναι θέμα πολέμου, αλλά τήρησης των κανονισμών. Ο πραγματικός πόλεμος είναι αυτός μεταξύ της FIBA και της Euroleague και σε αυτόν τιμωρούνται μόνο οι εθνικές ομάδες. Η ιταλική ομοσπονδία όμως είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τους κανόνες της FIBA κι όχι της Euroleague που είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Συν τοις άλλοις, θεωρώ πως το σχέδιο με τα "παράθυρα" δεν είναι λάθος», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα