Γιαννάκης: «Δεν χρειάζεται να είσαι μπροστάρης για να βοηθήσεις»

Γιαννάκης: «Δεν χρειάζεται να είσαι μπροστάρης για να βοηθήσεις»

Gazzetta team
Γιαννάκης: «Δεν χρειάζεται να είσαι μπροστάρης για να βοηθήσεις»

bet365

Σε λεπτομέρειες δεν θέλησε να μπει αλλά ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε μηνύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη αλλά και για το πώς θα πρέπει να τη διαχειριστεί ο καθένας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Είναι ξεκάθαρο ότι ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να διαχωρίσει το αγωνιστικό από το διοικητικοοικονομικό, να αφοσιωθεί στη δική του δουλειά εντός του γηπέδου. Δεν το παραδέχθηκε αλλά υπάρχει ο φόβος της επιρροής του αγωνιστικού από την παγιωμένη (αρνητική) κατάσταση που επικρατεί στον Άρη. Στο περιθώριο του αγώνα με την Τόφας Μπούρσα ρωτήθηκε για το αν νιώθει επηρεασμένος από τη στασιμότητα που επικρατεί σε όλους τους τομείς. «Όταν αναλαμβάνεις μια προσπάθεια, πρώτος στόχος σου είναι να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό σκεφτόμαστε, αυτό προσπαθούμε. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι λειτουργούν όλοι γιατί ο Άρης είναι η ομάδα των φιλάθλων του, των ανθρώπων που την αγαπάνε και πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ακόμη και να συμμετέχεις σαν τελευταίος τροχός της αμάξης σε μια προσπάθεια πρέπει να είσαι περήφανος γιατί αυτή η ομάδα έχει παρελθόν παρόν και μπορεί να έχει σπουδαίο μέλλον», απάντησε.

Η αλήθεια είναι ότι το πλαίσιο της συμφωνίας του με τον Νίκο Λάσκαρη ήταν εντελώς διαφορετικό. Τόσο σε επίπεδο αγωνιστικού προϋπολογισμού αλλά κυρίως στον τομέα της πληρωμής των υποχρεώσεων. «Δεν διαφωνώ, απλά εμείς θέλουμε όταν θα μπούμε στο γήπεδο να κάνουμε δουλειά, να γίνουμε καλύτεροι. Είναι κάτι που λείπει γενικώς από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τα πράγματα. Από τη στιγμή που είμαστε παρόντες το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε σκληρά», απάντησε και συμπλήρωσε για το αν διατηρεί επαφή με τον Νίκο Λάσκαρη.

«Μιλάω με τον κ. Λάσκαρη, μου είπε ότι κάνει προσπάθειες να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς θέλουμε απ’ όλους τους αρειανούς να βοηθήσουν την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Άρης έχει τεράστια δύναμη την οποία δεν έχει καταλάβει κανείς και νομίζει ότι αν δεν είναι μπροστάρης δεν είναι σημαντικό το να στηρίξει την προσπάθεια. Όταν ο Άρης και ο κόσμος του και οι άνθρωποι που τον αγαπάνε καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον ξεχνώντας ότι αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα η ομάδα, τότε η ομάδα μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα