Παπαθεοδώρου: «Είχαμε περισσότερη ενέργεια, προαπαιτούμενο η δημιουργία»

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε περισσότερη ενέργεια, προαπαιτούμενο η δημιουργία»

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε περισσότερη ενέργεια, προαπαιτούμενο η δημιουργία»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τα στοιχεία που διέκρινε στους παίκτες του, μετά την νίκη επί της Γεσιλγιρεσούν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε την ομάδα του να βγάζει περισσότερη ενέργεια κόντρα στην Γεσιλγκιρεσούν (82-96), σε σχέση με τον χθεσινό παιχνίδι με την Γκαζιαντέπ: «Είχαμε περισσότερη ενέργεια κι αυτό θέλαμε καθώς στον χθεσινό αγώνα (με την Γκαζιαντέπ) ήμασταν νωθροί. Για να προχωρήσεις πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι η ώρα για να παίξουμε πολύ ποιοτικό μπάσκετ, αλλά να δείξουμε όλοι ότι θέλουμε να δώσουμε το 100%, να βγάλουμε αποφασιστικότητα και διάθεση και αυτό σήμερα τα παιδιά το έκαναν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δικαιολογίες μπορείς να βρεις πάρα πολλές όταν δεν κάνεις ένα καλό παιχνίδι, η ουσία είναι ότι σήμερα είχαμε 50% περισσότερη ενέργεια από χθες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η κούραση ως δικαιολογία».

Σχετικά με το επίπεδο συνεργασίας και τις 25 ασίστ, είπε: «Η δημιουργία είναι ζητούμενο για εμάς και προαπαιτούμενο για την επίθεσή μας. Είναι ικανοποιητικός ο αριθμός. Αυτό δείχνει ότι εκτελέσαμε καλά τα παιχνίδια μας. Αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα που προσπάθησε να παίξει ο αντίπαλος. Είναι ένα γεγονός που μας ικανοποιεί αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά και σε αυτό».

Τέλος, ο Παπαθεοδώρου ρωτήθηκε για την παρουσία του Τρις: «Είναι λογικό όσο περνάει ο καιρός, να πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Είναι λίγο άτυχος γιατί από τη στιγμή που έχει έρθει δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προπόνηση. Ουσιαστικά, μέσα από τα παιχνίδια προσπαθεί να βρει ρυθμό, κάτι που δεν είναι εύκολο για κανέναν παίκτη. Σήμερα πήρε λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Ήταν σχετικά καλύτερος από άλλα παιχνίδια, πιο αποφασιστικός. Ουσιαστικά, όμως και αυτός όπως και οι υπόλοιποι χρειάζεται χρόνο. Ειδικά ο συγκεκριμένος έχει να καλύψει ένα χαμένο έδαφος τριών εβδομάδων προπονήσεων, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει από μέρα σε μέρα».

Best of internet