ΚΑΕ Πανιώνιος: «Ουδεμία έλλειψη στον φάκελο για αδειοδότηση»!

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Ουδεμία έλλειψη στον φάκελο για αδειοδότηση»!

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Ουδεμία έλλειψη στον φάκελο για αδειοδότηση»!

Η ΚΑΕ Πανιώνιος πήρε από την ΕΕΑ παράταση για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής, η οποία καθυστέρησε εξαιτίας διαδικαστικού θέματος της τράπεζας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τους φιλάθλους του θέλησε να καθησυχάσει ο Πανιώνιος.

Όπως αναφέρει η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της, όλα είναι στην τελική ευθεία για την έκδοση εγγυητική επιστολής, η οποία καθυστέρησε λόω διαδικαστικού θέματος της τράπεζας, και γι' αυτό το λόγο πήρε παράταση από την ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) μέχρι 25/09.

Τέλος, επισημαίνεται πως δεν υπάρχει καμία άλλη έλλειψη στον φάκελο των πιστοποιητικών για την συμμετοχή της ομάδας στην Α1.

Η ανακοίνωση:

«To πρώτο και καθοριστικότερο βήμα για την συμμετοχή του στo πρωτάθλημα της Βasket League, θα κάνει την Παρασκευή (22/9), η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, καταθέτοντας την εγγυητική επιστολή τραπέζης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην σημερινή συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής (21/9), την διοικούσα επιτροπή εκπροσώπησε ο κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο οποίος και κατέθεσε την αίτηση που έχει γίνει στην τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής και αποδεικνύεται το επαρκές διαθέσιμο, χρηματικό υπόλοιπο.

Το διαδικαστικό θέμα που προέκυψε από την τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής θα τακτοποιηθεί με καθυστέρηση μίας ημέρας, αν και η χρονική προθεσμία που δόθηκε στον εκπρόσωπο του Πανιωνίου, λήγει στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, την Πέμπτη (28/9).

Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή θα επιλύσει το θέμα της ηλεκτρονικής εποπτείας φιλάθλων στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, με την τοποθέτηση καμερών για την παρακολούθηση των θεατών.

Ουδεμία άλλη έλλειψη δεν υπάρχει στον φάκελο των πιστοποιητικών για την επικύρωση της συμμετοχής του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Best of internet