Γιούντο: «Ρωτήστε τους παίκτες τι θέλουν»! (pic)

Γιούντο: «Ρωτήστε τους παίκτες τι θέλουν»! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Γιούντο: «Ρωτήστε τους παίκτες τι θέλουν»! (pic)
Ο Έκπε Γιούντο κατέθεσε την άποψή του για την κόντρα FIBA - Euroleague στο twitter και πήρε το μέρος των παικτών.

Η Euroleague έκανε το βήμα για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την FIBA, όσον αφορά το θέμα των «παραθύρων» των εθνικών ομάδων, και ο Έκπε Γιούντο τοποθετήθηκε επί αυτού.

Ο πρώην παίκτης της Φενέρ μπορεί να μην βρίσκεται πια στην Ευρώπη, καθώς θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Τζαζ, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον απασχολεί το μέλλον των παικτών και του μπάσκετ.

Πριν από λίγο καιρό, ο Άαρον Τζάκσον είχε αποκαλύψει πως ο Γιούντο έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει από την Ευρώπη, καθώς κουράστηκε με τις απαιτήσεις που υπήρχαν.

Τώρα, έρχεται και ο ίδιος ο παίκτης για να το επιβεβαιώσει.

Ο 30χρονος Αμερικανός «άνοιξε» διάλογο στο twitter με το «Sportando», το οποίο έκανε μια ψηφοφορία σχετικά με το αν η FIBA θα αποδεχθεί την πρόταση της Euroleague.

«Γιούντο: Είναι αυτή, όμως, καλή πρόταση για τους παίκτες;
Sportando: Εσύ θα την αποδεχόσουν;
Γ.: Είμαι με το μέρος των παικτών, να έχουν περισσότερη ξεκούραση. Ακόμα περισσότερη από όση προσφέρει η Euroleague.
S.: Περισσότερη ξεκούραση, λιγότερα παιχνίδια, λιγότερα λεφτά. Αυτή θα ήταν η λύση αν οι παίκτες ζητούσαν περισσότερη ξεκούραση. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ευρώπη δεν κερδίζεις πολλά.
Γ.: Λιγότερα παιχνίδια; Που; Ρωτήστε τους παίκτες τι θα ήθελαν. Μην εμπιστεύεστε άτομα που πιθανώς δεν έχουν αγγίξει ποτέ μπάλα στην ζωή τους.
S.: Οπότε, με περισσότερη ξεκούραση εννοείς παραδείγματος χάριν η προετοιμασία να αρχίζει αργότερα (μέσα Σεπτέμβρη) αντί για τέλη Αυγούστου;
Γ.: Ευχαριστώ!
S.: Καλή τύχη στην σεζόν στου στο ΝΒΑ! Ο Τζίτζι Ντατόμε μπορεί να σου μεταφράσει την ιταλική έκφραση που χρησιμοποιήσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.