Δεν ήταν μόνο τα χρήματα για τη συμφωνία με τον Ρίβερς

Δεν ήταν μόνο τα χρήματα για τη συμφωνία με τον Ρίβερς

Gazzetta team
Δεν ήταν μόνο τα χρήματα για τη συμφωνία με τον Ρίβερς

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για άλλα τέσσερα χρόνια με τον ίδιο να είναι απολύτως ικανοποιημένος από την παρουσία του στους «πράσινους».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τον περασμένο Μάρτιο το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κέι Σι Ρίβερς προκειμένου να τον κρατήσει για... πάντα στο ΟΑΚΑ!

Άλλωστε ο Αμερικανός ήταν η μεγάλη αδυναμία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, ενώ και ο Αμερικανός γκαρντ από την πλευρά του ένιωθε πολύ άνετα με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα μετά το φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε προαναγγείλει τα όσα θα επακολουθούσαν με τον Κέι Σι Ρίβερς να λέει το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2021.

Ουσιαστικά απέμενε μόνο το τυπικό της υπόθεσης, αφού οι δύο πλευρές ήταν σε ανοικτή γραμμή τους τελευταίους μήνες και ουσιαστικά απέμεναν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει το «deal» για την παραμονή του στην ομάδα.

Από τη στιγμή που διευθετήθηκαν ο παίκτης θα είναι κάτοικος ΟΑΚΑ για άλλα τέσσερα χρόνια και απλά απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Βέβαια δεν ήταν μόνο το οικονομικό κομμάτι που έπαιξε ρόλο για την παραμονή του Ρίβερς στην ομάδα. Έπαιξε μεν, αλλά όχι τον κυριότερο...

Οι απολαβές του θα ανέρχονται στα 950.000 ευρώ το χρόνο, ωστόσο οι δύο άξονες που τον έκαναν να πει πει το «ναι» δίχως δεύτερη σκέψη ήταν...

α) το γεγονός ότι τον πιστεύουν όλοι στον Παναθηναϊκό, από τη διοίκηση μέχρι φυσικά και το προπονητικό τιμ. Κάτι που επιδρά στην ψυχολογία ενός παίκτη, με τον Ρίβερς να νιώθει ότι είναι ένας από τους παίκτες που θα κουβαλήσουν την ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

β) το κομμάτι τη οικογένειας. Ο Ρίβερς ήθελε από την πρώτη στιγμή να μείνει στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα αφού αρέσει τόσο στον ίδιο ο τρόπος ζωής, όσο και στην σύζυγό του. Είναι δεδομένο ότι δεν ήθελε να κάνει αλλαγές και πολλές μετακομίσεις, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που η οικογένειά του (που είναι το Α και το Ω για εκείνον στις αποφάσεις του) νιώθει άνετα στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα