Σιουτά: «Η Γαλλία θα παίξει με το καλύτερο ρόστερ στα Προκριματικά!»

Σιουτά: «Η Γαλλία θα παίξει με το καλύτερο ρόστερ στα Προκριματικά!»

Gazzetta team
Σιουτά: «Η Γαλλία θα παίξει με το καλύτερο ρόστερ στα Προκριματικά!»

bet365

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ζαν-Πιερ Σιουτά, εξήγησε ότι η Γαλλία θα «κατεβάσει» την καλύτερη ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Συγκεκριμένα καταφέρθηκε του προέδρου της EuroLeague λέγοντας ότι «δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Τζόρντι Μπερτομέου», ενώ όσον αφορά τα προκριματικά της FIBA, είπε:

«Η EuroLeague πρέπει να παραχωρεί τους παίκτες της στις εθνικές ομάδες και η FIBA με τη σειρά της να διασφαλίζει πως θα υπάρχει ισότητα μεταξύ των εθνικών ομάδων».

Μπορεί η Γαλλία να μην έχει ομάδα στην EuroLeague ωστόσο διαθέτει πολλούς παίκτες (όπως οι Ντε Κολό, Βέστερμαν, Σεραφέν, Ντιό, Πουαριέ) που αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τέλος, ο Σιουτά, είπε: «Θα παίξουμε στα προκριματικά με το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Καταδικάζουμε τη στάση της EuroLeague και θα καλέσουμε παίκτες κι από αυτές τις ομάδες στην εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα