O ΛεΜπρόν θα βοηθήσει τον Ρόουζ για να πάρει... max συμβόλαιο! (vid)

O ΛεΜπρόν θα βοηθήσει τον Ρόουζ για να πάρει... max συμβόλαιο! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O ΛεΜπρόν θα βοηθήσει τον Ρόουζ για να πάρει... max συμβόλαιο! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι δίπλα στον Ντέρικ Ρόουζ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν αφού θέλει να τον βοηθήσει να πάρει maximum συμβόλαιο!

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Σύμφωνα με το ESPN και την εκπομπή «The Jump» ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να «επενδύσει» πάνω στον Ντέρικ Ρόουζ ώστε στο τέλος της χρονιάς να τον βοηθήσει να πάρει το maximum συμβόλαιο!

Πέρυσι ο Ρόουζ έλαβε 21 εκατομμύρια δολάρια από τους Νικς, αλλά φέτος υπέγραψε στους Καβαλίερς με το συμβόλαιο των βετεράνων και το οποίο ανέρχεται στα 2,1 εκατομμύρια δολάρια.

Ουσιαστικά είναι ο χαμηλότερος μισθός του D-Rose, ακόμα και από την εποχή που ήταν rookie στο ΝΒΑ. Όπως είναι γνωστό έχει ταλαιπωρηθεί από ένα σωρό τραυματισμούς σε αχίλλειο τένοντα, αστράγαλο και μηνίσκο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ΛεΜπρόν θέλει να τον βοηθήσει μέχρι τέλους ώστε στο τέλος της χρονιάς να υπογράψει συμβόλαιο 150 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας του μετά τους τραυματισμούς έχοντας κατά μέσο όρο 18 πόντους, 4,4 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα