Παπανικολάου: «Ευλογία που συνυπήρξα με τον Ίβκοβιτς»

Παπανικολάου: «Ευλογία που συνυπήρξα με τον Ίβκοβιτς»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Ευλογία που συνυπήρξα με τον Ίβκοβιτς»
Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως ήταν ευλογία που έπαιξε υπό την καθοδήγηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Δηλώσεις στην κάμερα του «Cosmote tv» έκανε ο Κώστας Παπανικολάου, χαρακτηρίζοντας ευλογία το γεγονός πως είχε προπονητή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Οι προσωπικότητες που βρέθηκαν στο γήπεδο ομολογούν πολλά για το ποιος ήταν και τι έκανε ο κόουτς, αλλά και τον σεβασμό που έχει στον χώρο του αθλητισμού. Ήταν τιμή μας και χαρά μας που ήμασταν σε αυτό το ματς, αλλά και που δουλέψαμε μαζί του.

Του ευχόμαστε να βρει γαλήνη. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θέλει να φύγει από το μπάσκετ. Απομένει να δούμε από ποιο πόστο θα συνεχίσει. Σημασία δεν έχουν ακριβώς τα λόγια, αλλά τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις που έρχονται από τα δύο χρόνια που περάσαμε μαζί. Στιγμές όμορφες και καλές και κακές. Όλες οι στιγμές "αποθηκεύονται" και έχεις να τις θυμάσαι.

Για εμένα ήταν ευλογία ότι βρισκόταν τότε ο κόουτς Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω αρκετά για όσα μου έχει προσφέρει. Ήμουν ευλογημένος, που συνυπήρξα μαζί του».

Για την πρώτη φορά που συνάντηση τον Ίβκοβιτς: «Η πρώτη μέρα με τον κόουτς Ίβκοβιτς ήταν ο μεγαλύτερος τρόμος που είχα ποτέ. Γενικά τον πρώτο χρόνο ήμουν "ψαρωμένος". Είναι και επιβλητικός χαρακτήρας. Όλο αυτό μου έδωσε ώθηση και κίνητρο να δουλέψω παραπάνω και να αρπάξω την ευκαιρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.