Π. Αγγελόπουλος: «Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού»!

Π. Αγγελόπουλος: «Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού»!

Gazzetta team
Π. Αγγελόπουλος: «Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού»!
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκαν στο σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Η αποψινή βραδιά ήταν μοναδική και ιδιαίτερα συγκινητική. Βλέποντας ξανά το video για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ένιωσα ανατριχίλα, όπως οι περισσότεροι εδώ! Αυτό, ακριβώς, είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας, το ότι δηλαδή ξέρει να τιμάει αυτούς που την βοήθησαν και μαζί γράψαμε ιστορία! Με αφορμή, λοιπόν, τέτοιες βραδιές θυμηθήκαμε ξανά τι έχουμε ζήσει, πόσα σπουδαία πράγματα έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια με τον Ολυμπιακό» εξήγησε αρχικώς ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV ενώ ο αδελφός του, Γιώργος, επισήμανε: «Το 1997 ήμασταν φίλαθλοι όταν πανηγυρίσαμε το ευρωπαϊκό στη Ρώμη. Μεσολάβησαν αρκετά χρόνια μέχρι να πετύχουμε μια από τις πιο ιστορικές στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού το 2012 στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι και πολύ ευτυχισμένοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.