Σφαιρόπουλος: «Έπρεπε να σταματήσει ο χρόνος με τον Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο χρόνος έπρεπε να σταματήσει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στην κίνηση του στο τέλος του αγώνα.

Σφαιρόπουλος: «Έπρεπε να σταματήσει ο χρόνος με τον Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote tv έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την λήξη του φιλικού για τον Ντούντα, τονίζοντας πως ο χρόνος θα έπρεπε να σταματήσει με τον Σέρβο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου η βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός θρύλου παγκοσμίου επιπέδου. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση και ο αγώνας και όσα συνέβησαν στον αγώνα. Όλοι ήρθαν εδώ για να τιμήσουν τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ήταν τιμή για εμάς να παίξουμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Θεώρησα καλό και πήρα την πρωτοβουλία να τον καλέσω στο τέλος στον πάγκο του Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι ο χρόνος έπρεπε να σταματήσει στην ομάδα που πήρε την Euroleague.

Έχει αφήσει το στίγμα του και στο ελληνικό μπάσκετ. Ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε κοντά μας από τα πρώτα του βήματα. Βοήθησε πολύ το ελληνικό μπάσκετ. Μάθαμε πολλά παρακολουθώντας τον τρόπο του. Είναι ένας προπονητής που βοήθησε το μπάσκετ να εξελιχθεί. Εύχομαι να μείνει κοντά στο μπάσκετ, πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει στο άθλημα που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε.