ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΛΙΚΟ

Oμπράντοβιτς: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, ξεχωριστή η σχέση με τον Ίβκοβιτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ μίλησε για την ξεχωριστή σχέση που έχουν οι δυο τους.

Oμπράντοβιτς: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, ξεχωριστή η σχέση με τον Ίβκοβιτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στην κάμερα του «Cosmote TV»  για το σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Ντόυσαν Ίβκοβιτς και στάθηκε στην ξεχωριστή σχέση που έχουν.

«Όχι μόνο φίλοι... Έχουμε ξεχωριστή σχέση, οικογενειακή. Είμαστε κουμπάροι και χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Λυπάμαι που ήρθαμε σε αυτό το σημείο και ο Ίβκοβιτς αποχωρεί. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ και κάθε μερά θα μιλάμε για αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ. Η φιλία μας πάντα ξεπερνούσε όσα ζήσαμε στο παρκε. Όταν με κάλεσε ο "Ντούντα" να παίξω στην εθνική ήταν κάτι ιδιαίτερο. Τότε ξεκίνησε η σχέση μας, ήταν ο δάσκαλός μου».

Για το τι θα ήθελε να πει στον Σέρβο κουμπάρο του: «Όλη την αγάπη, όλα τα συναισθήματα. Εύχομαι να βρισκόμαστε λίγο περισσότερο τώρα, δεν μας επέτρεπαν οι υποχρεώσεις να είχαμε όσες συναντήσεις θέλαμε. Δεν έχει σημασία η αθλητική αντιπαλότητα. Πάντα σεβόμασταν τον αντίπαλό μας όταν ερχόμασταν εδώ, αυτόν έχουμε και τώρα. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που ετοίμασαν αυτό το παιχνίδι προς τιμήν του "Ντούντα" για να δώσουν ένα ξεχωριστό τέλος στην καριέρα του».