Κυπριτζόγλου: «Γίνεται κάτι καλό στη Νίκη Αμαρουσίου»

Νίκος Καρφής
Κυπριτζόγλου: «Γίνεται κάτι καλό στη Νίκη Αμαρουσίου»

bet365

Ο Παντελής Κυπριτζόγλου μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της Νίκης Αμαρουσίου, το μοντέλο που ακολουθεί η ομάδα των βορείων προαστίων και την επιστροφή του στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Ο έμπειρος φόργουορντ επέστρεψε φέτος στα βόρεια προάστια μετά από την περσινή θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας της Νίκης Αμαρουσίου στο ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έπειτα, λοιπόν, από έναν χρόνο απουσίας, ο Κυπριτζόγλου θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο 2017-18 στη Νίκη, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενώ ήταν μέλος της όταν συμμετείχε προ διετίας στη Β’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακίρη ανεβάζει σταδιακά στροφές πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών και ο Παντελής Κυπριτζόγλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου nikiamarousiou.gr για τις συνθήκες που βρήκε κατά την επιστροφή του, την νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος και την πορεία της προετοιμασίας. Σχολίασε, επίσης, το μοντέλο που ακολουθεί η Νίκη ενώ αναφέρθηκε στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις σου από την προετοιμασία και τη δουλειά που γίνεται στο κλειστό της Κοκκινιάς πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων;
«Νομίζω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του δουλεύουν σωστά και σοβαρά ενώ υπάρχει διάθεση και θέληση από την πλευρά των παικτών. Μπορώ, λοιπόν, να πω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση προκειμένου να γίνουμε ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τη δεδομένη χρονική περίοδο! Έχουμε μπροστά μας κάποια φιλικά προετοιμασίας προκειμένου να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια».

Σε προσωπικό επίπεδο, φέτος επέστρεψες στη Νίκη Αμαρουσίου έπειτα από το περσινό… διάλειμμα. Πως αποφάσισες να γυρίσεις και πως βιώνεις τη νέα θητεία σου;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να επιστρέψω! Έχω περάσει πέντε πολύ όμορφα χρόνια στη Νίκη Αμαρουσίου και η επιστροφή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Νιώθω αρκετά οικεία και το περιβάλλον μου είναι πολύ γνώριμο. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και ο οργανισμός ακολουθεί με ιδιαίτερη επιτυχία μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και πιστεύω πως γίνεται κάτι πραγματικά καλό στη Νίκη»!

Τι διαφορές εντοπίζεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;
«Η βασική διαφορά συγκριτικά πάντα με ό,τι προηγήθηκε έχει να κάνει με το ότι η ομάδα έχει ανανεωθεί πολύ. Για την ακρίβεια, πολλά παιδιά που στελεχώνουν την U-21 “ανέβηκαν” στο ανδρικό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού υπάρχει διάθεση από τον σύλλογο προκειμένου να δώσει ευκαιρίες στους δικούς του αθλητές ώστε να βγουν μπροστά, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο σε παραστάσεις και εμπειρίες από ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής. Σίγουρα υπάρχει μπόλικο ταλέντο και πολλές δυνατότητες».

Είναι ακόμα πολύ νωρίς όμως ποιοι είναι οι στόχοι ενόψει της νέας σεζόν;
«Η Γ’ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία. Θεωρώ, λοιπόν, ότι δεν μπορούμε ακόμα να βάλουμε στόχους. Δεν μπορώ, για παράδειγμα, να πω ότι πάμε να σώσουμε την κατηγορία ή ότι θα παλέψουμε για την άνοδο. Όπως προανέφερα, το ζητούμενο είναι να γίνουμε ομάδα. Να βγάζουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα από εβδομάδα σε εβδομάδα, να διορθώνουμε τα λάθη μας, να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς. Μόνο έτσι θα έλθουν τα αποτελέσματα ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα