Δάκρυσε ο Ντράγκιτς με τη φανέλα του Ντράζεν! (pics & vid)

Δάκρυσε ο Ντράγκιτς με τη φανέλα του Ντράζεν! (pics & vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Δάκρυσε ο Ντράγκιτς με τη φανέλα του Ντράζεν! (pics & vid)

bet365

Η μητέρα του Ντράζεν Πέτροβιτς, Μπιζέρκα, δώρισε μια φανέλα του «Μότσαρτ» στον Γκόραν Ντράγκιτς κι εκείνος λύγισε από τη συγκίνηση!

Για τον κόσμο ήταν ο «γιος του διαβόλου». Για την Μπιζέρκα Πέτροβιτς ήταν ο άγγελος της. Η μητέρα του Ντράζεν έδωσε ένα ξεχωριστό δώρο στον Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος οδήγησε τη Σλοβενία στην κορυφή της Ευρώπης, αποθεώθηκε από χιλιάδες συμπατριώτες του στη Λιουμπλιάνα κι εν συνεχεία εξήγησε ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα!

Ο MVP του Eurobasket δέχτηκε από την Μπιζέρκα μια φανέλα του γιου της από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Είναι ένα από τα πιο υπέροχα δώρα που έχω δεχτεί ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το είδωλό μου! Όλοι ξέρουμε τι έκανε για τη Γιουγκοσλαβία και τον κόσμο του μπάσκετ. Ήταν τεράστια τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα με το Νο.3» εξήγησε ο γκαρντ των Χιτ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα