Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ για τη συμφωνία με την ΕΡΤ

Gazzetta team
Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ για τη συμφωνία με την ΕΡΤ

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με την ΕΡΤ και τις 11 ομάδες της Basket League για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων τους.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στο τηλεοπτικό "σπίτι" του.

Μετά τη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της Basket League (Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries) για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και στο παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα