Η άρνηση για Μπένσον, ο Σχορτσανίτης και προβληματισμός για Πέτγουεϊ

Η άρνηση για Μπένσον, ο Σχορτσανίτης και προβληματισμός για Πέτγουεϊ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η άρνηση για Μπένσον, ο Σχορτσανίτης και προβληματισμός για Πέτγουεϊ

bet365

Σε δύο εβδομάδες αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Άρη και φαίνεται ότι αρκετά αγωνιστικά θέματα παραμένουν ανοιχτά. Οι «κίτρινοι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Κιθ Μπένσον ενώ είναι προβληματισμένοι με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σε ότι αφορά τον Μπένσον, εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά οι «κίτρινοι» την έβαλαν στο ψυγείο περιμένοντας την απάντηση του Βασίλη Καββαδά. Ο τελευταίος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με ισπανικό σύλλογο αλλά – σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr – δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία μαζί του.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Άρης αποτάθηκε εκ νέου στον Κιθ Μπένσον ο οποίος όμως εκτός του όρου του buy out για ομάδα της Ευρωλίγκα ενημέρωσε ότι θα πρέπει να επιστρέψει στις Η.Π.Α. στα τέλη του μήνα ούτως ώστε να βρεθεί στην κηδεία ενός οικογενειακού προσώπου του. Ο συγκεκριμένος όρος δεν έγινε αποδεκτός από τον Άρη κι έτσι αποσύρθηκε το ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να ξαναμπεί σε διαδικασία αναζήτησης παίκτη, μη έχοντας εγκαταλείψει όμως την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο 25χρονος σέντερ ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με ισπανικό σύλλογο αλλά δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση μεταξύ του Άρη με τον ατζέντη του παίκτη ή τον ίδιο τον αθλητή. Ο Σχορτσανίτης ακολουθεί πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, δεν έχει αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ κι ενδεχομένως να αναζητήσει μια ευκαιρία επιστροφής. Πάντως, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη δεν έγινε καμία συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Η υπόθεση «Πέτγουεϊ»

Ο Άρης εξάλλου καλείται να αποφασίσει και για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός νιώθει ενοχλήσεις τόσο στον ταλαιπωρημένο ώμο του όσο και στον αχίλλειο, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου δεν ήταν σε θέση τόσο να προπονηθεί όσο και να αγωνιστεί στα τελευταία δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι στον ΓΣΛ/Φάρο αλλά και την MZT Σκοπίων. Κατά πάσα πιθανότητα ο Αμερικανός θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση για το αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία. Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Άρη θα μεταβεί αύριο(20/9) στην Προύσα όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Προύσας.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά επί της περίπτωσης του Πέτγουεϊ καθώς ο παίκτης έχει να διαχειριστεί παλιούς τραυματισμούς, αμφισβητείται το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για τους φιλικούς αγώνες και ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα