Γκέιμπριελ: «Δεν γίνεται να μάθει ένας τον άλλον σε μια νύχτα»

Γκέιμπριελ: «Δεν γίνεται να μάθει ένας τον άλλον σε μια νύχτα»

Γιώργος Κούβαρης
Γκέιμπριελ: «Δεν γίνεται να μάθει ένας τον άλλον σε μια νύχτα»

bet365

Ο Κένι Γκέιμπριελ εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος τη στιγμή που πρέπει και εξήγησε ότι ακόμα μαθαίνει ο ένας τον άλλον.

Σούπερ Λιγκ, ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος, ώρα 19:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Το καλοκαίρι ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον χορό των υπογραφών, αφού ήταν ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Κένι Γκέιμπριελ αποδείχθηκε ένα πολύ καλό «γρανάζι» της «πράσινης» μηχανής για την κατάκτηση του double και ως... παλιός έχει και κάτι παραπάνω να πει εν όψει της νέας σεζόν.

Μετά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε ότι «πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζουμε χωρίς κάποιους παίκτες, αλλά και πάλι πρέπει να βρίσκουμε τρόπο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια» και συνέχισε:

«Βέβαια ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα έτσι ώστε να βελτιωθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός που απουσίαζαν τα δύο point guard της ομάδας (σ.σ. Καλάθης, Λεκαβίτσιους), είπε: «Δεν είναι νορμάλ να μην παίζουμε χωρίς τα δύο point guard της ομάδας, αλλά όπως είπα είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας όπου βελτιώνουμε πράγματα».

Για την παρουσία του νεαρού Γιώργου Καλαϊτζάκη ανέφερε ότι «είναι εξαιρετικό παιδί. Φέρνει μεγάλη ενέργεια στις προπονήσεις και το έκανε και στο παιχνίδι. Είναι πολύ καλός!»

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού; «Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια νύχτα. Όμως όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια πιστεύω ότι θα είμαστε στο 80% με 90% έτοιμοι. Στο ματς με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα