Παπαθεοδώρου: «Ο χρόνος μας πιέζει μεν, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο»

Παπαθεοδώρου: «Ο χρόνος μας πιέζει μεν, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαθεοδώρου: «Ο χρόνος μας πιέζει μεν, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάμπεργκ, κυρίως όμως από την εμφάνιση των παικτών του.

Αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου είπε: «Ήταν το πιο σημαντικό τεστ απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και είναι υψηλού επιπέδου. Είναι σημαντικό ότι δείξαμε πράγματα που θέλαμε στην άμυνα και σε επίθεση, ελέγξαμε το παιχνίδι σε μεγάλη διάρκεια και πέρα από το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας.

Είναι σημαντικό ότι υπολογίζονται όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα. Σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι ανταποκρίθηκαν όλοι κι αυτό μας χαροποιεί. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Κρατάμε πολλά θετικά αλλά να διορθώσουμε άλλα που αφορούν τη συγκέντρωση στην άμυνα και τον υψηλό αριθμό λαθών στην επίθεση».

Σχετικά με την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ και το εύστοχο τρίποντο του Ζάρα, είπε: «Είχαμε μια καλή αντίδραση μετά το τάιμ άουτ. Γενικά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κι έτσι ήταν λογική η καλή εκτέλεση που είχαμε στην τελευταία επίθεση. Είναι σημαντικό να κερδίζεις παιχνίδια, για την ψυχολογία των παικτών, την επιβεβαίωση της δουλειάς τους. Από την άλλη πλευρά έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, ειδικά στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας. Θέλουμε επίσης καλύτερο ρυθμό αλλά και περισσότερες συνεργασίες. Ο χρόνος μας πιέζει μεν, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο».

Σχετικά με την απόδοση του Τρις, είπε: «Είναι μόλις δύο προπονήσεις μαζί μας και είναι σε φάση εκμάθησης του τρόπου λειτουργίας της ομάδας. Σήμερα έπαιξε έξι λεπτά, έχει να καλύψει το χαμένο έδαφος τριών εβδομάδων, θέλει υπομονή. Στα επόμενα παιχνίδια θα πάρει περισσότερο χρόνο».

Γενικά για τα φιλικά προετοιμασίας: «Συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά με ομάδες Euroleague αλλά και συνολικά με ομάδες υψηλού επιπέδου του γερμανικού Πρωταθλήματος αλλά και του BCL. Παίξαμε δυνατά φιλικά με ομάδες της Α1 και τώρα θα πάμε στην Τουρκία. Επιλέξαμε να παίξουμε φιλικά παιχνίδια με πολύ δυνατούς αντιπάλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα