Παπαθεοδώρου το 1ο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής σύμφωνα με... τις αποδόσεις! (pic)

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου το 1ο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής σύμφωνα με... τις αποδόσεις! (pic)

bet365

Μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Aνδρών είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σύμφωνα με στοιχηματική εταιρία.

Ο Κώστας Μίσσας δεν συνεχίζει στον πάγκο της Εθνικής μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Eurobasket, κάτι που φέρνει στο προσκήνιο αρκετούς προπονητές που θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν.

Η στοιχηματική εταιρία novibet έβγαλε τις αποδόσεις για την διάδοχο του «Στρατηγού», χρίζοντας ως φαβορί τον κόουτς του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου με απόδοση 2.75.

Πολύ κοντά βρίσκονται οι Θανάσης Σκουρτόπουλος (3.50) και Σούλης Μαρκόπουλος (4.00) που αξίζουν στοιχηματικά. Την πεντάδα κλείνουν ο Χάρης Μαρκόπουλος με απόδοση 7.00 και Αργύρης Πεδουλάκης (9.00)

Ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο χρυσό του Eurobasket του Βελιγραδίου και το ασημένιο του Mundobasket του 2006, Παναγιώτης Γιαννάκης είναι στο 11.00. Βέβαια πρόσφατα ανέλαβε τον Άρη.

Αξίζει να αναφερθεί και η απόδοση των Μπαρτζώκα, Ιτούδη και Σφαιρόπουλου που τη συναντάμε στο 26.00. Τέλος υπάρχει και το τρολάρισμα στην όλη υπόθεση, αφού δίνεται και η επιλογή Πατσέσας που σου επιστρέφει 501 ευρώ αν ποντάρεις 1 σε περίπτωση που γίνει το θαύμα! Δηλαδή με άλλα λόγια, χάνεις το ένα ευρώ!

Αναλυτικά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα