Χειρουργείο για Χαραλαμπόπουλο!

Χειρουργείο για Χαραλαμπόπουλο!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χειρουργείο για Χαραλαμπόπουλο!

bet365

Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου πιθανότατα την Δευτέρα (18/9).

Άτυχος στάθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αφού θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο παίκτης έχει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί μια και καλή. Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων θα κάνει την επέμβαση την ερχόμενη Δευτέρα (18/9), όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο «Δικέφαλος του Βορρά».

H επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, προτού ακόμη ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο διεθνής φόργουορντ που ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα σε επέμβαση λαπαροσκοπικής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τοποθέτηση πλεγμάτων στους κάτω κοιλιακούς μυς.

Ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους θα προσδιοριστεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον γενικό χειρουργό και ειδικό στην λαπαροσκοπική χειρουργική κ. Μιχάλη Γενίτσαρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα