Δημάκος: «Θα είναι πιο δυνατός από πέρυσι ο Ολυμπιακός»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Δημάκος: «Θα είναι πιο δυνατός από πέρυσι ο Ολυμπιακός»
Ο Γιάννης Δημάκος αντιμετώπισε με τον Προμηθέα τον Ολυμπιακό και μίλησε στο gazzetta.gr για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Προμηθέας Πατρών αγωνίστηκε στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 82-54.

Ο Γιάννης Δημάκος γκαρντ των Πατρινών μίλησε στο gazzetta.gr για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Παρά τις πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός για την εποχή. Φαντάζομαι πόσο καλύτερος θα είναι όταν μπουν οι διεθνείς στις προπονήσεις και φυσικά όταν βρεθούν και σε αγωνιστικό ρυθμό. Θεωρώ πως φέτος θα είναι ακόμη πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι» ανέφερε αρχικά ο νεαρός ο γκαρντ του Προμηθέα για να συνεχίσει «ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε απέναντί μας ήταν αυτός στον οποίο μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Πολύ πιεστική άμυνα, μας υποχρέωσαν σε αρκετά λάθη και αρκετές φορές προσπάθησαν να βρουν το εύκολο καλάθι».

Για τους ξένους του Ολυμπιακού ανέφερε, «εντυπωσιάστηκα με τον ΜακΛιν. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ ψηλός και θυμίζει «τεσσάρι», είναι πάρα πολύ δυνατός και είχε πολύ καλά τελειώματα στην επίθεση. Νομίζω θα είναι μία πολύ καλή λύση στη ρακέτα του Ολυμπιακού. Ο Μιλουτίνοφ ήταν λες και δεν πέρασε το καλοκαίρι. Ήταν τόσο καλός όσο και στο τελείωμα της περσινής σεζόν. Τέλος μου έκανε εντύπωση ο Χόλις Τόμπσον. Διαθέτει πολύ καλό σουτ και εκτελεί γρήγορα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα