Βασιλειάδης: «Δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθεί την Εθνική ομάδα και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι αποκλείστηκε από το Eurobasket με το κεφάλι ψηλά.

Μιλώντας στην κάμερα της Novasports, ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε αρχικά ότι «υπήρχε η αίσθηση ότι η Εθνική μπορούσε το κάτι καλύτερο. Αν έβγαιναν στο ματς οι δύο προσπάθειες στο τέλος ίσως το αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο. Εμείς είμαστε δίπλα της στα καλά και στα άσχημα. Η Εθνική μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες», ενώ σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα ήταν επιτυχία ή αποτυχία, είπε:

«Θεωρητικά δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως με τις συνθήκες που επικρατούσαν και τα προβλήματα που υπήρχαν, η ομάδα φεύγει με το κεφάλι ψηλά. Αποκλειστήκαμε, όχι επειδή ήμασταν χάλια ή δεν προσπαθήσαμε. Απλά οι άλλοι έπαιξαν καλύτερα. Είναι σημαντικό να συνεχίζεις και να μένεις όρθιος. Είναι η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων».

Όσο για τη παρουσία της Πολιτείας ακόμα και χωρίς να επιστρέψει η ομάδα με μετάλλιο; «Δεν είναι μόνο τα μετάλλια και η λάμψη. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε δίπλα τους σε όλες τις στιγμές, καλές ή κακές στο μέτρο που μπορούμε».

 

Τελευταία Νέα