Ανακοίνωσε Μαραγκό και Χατζηκυριακίδη ο ΓΣΛ-Φάρος! (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μαραγκό και Χατζηκυριακίδη ο ΓΣΛ-Φάρος! (pic)

bet365

Παίκτες του ΓΣΛ-Φάρου με... κάθε επισημότητα είναι οι Πάρης Μαραγκός και Δημήτρης Χατζηκυριακίδης, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την απόκτησή τους.

Ο μεγάλος διαγωνισμός της bwin ξεκίνησε! Μάντεψε ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και επίσημα παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος οι Πάρης Μαραγκός και Δημήτρης Χατζηκυριακίδης, καθώς οι δυο τους υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με την ομάδα μας, τα οποία έχουν ισχύ δύο χρόνων για τον Μαραγκό και τριών για τον Χατζηκυριακίδη.

Θυμίζουμε πως ο Πάρης Μαραγκός είναι 23 ετών (19 Ιανουαρίου 1994), έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Έχει θητεύσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, αγωνιζόμενος την διετία 2012-2014 με την ομάδα George Washington Colonials.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο American University και αγωνίστηκε στους American Eagles, έχοντας μ.ο. 7.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά παιχνίδι.

Προηγουμένως και αφού είχε συμμετοχές με τις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε και στη μεγάλη ομάδα όντας μόλις 16 ετών, τη σεζόν 2010-2011.

Το 2016, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Μαραγκός συμμετείχε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Επίσης, ο Δημήτρης Χατζηκυριακίδης είναι 19 ετών, γεννημένος στις 31/10/1998, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ.

Κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους Μαχητές Δόξας στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου σε 33 αγώνες είχε μ.ο. 9.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κάτω των 16 ετών το 2014, με συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λετονίας, ήταν διεθνής με την Εθνική κάτω των 18 ετών το 2016, έχοντας συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016 στην Σαμψούντα της Τουρκίας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα