Ματσάρα με φόντο τον... τελικό!

Gazzetta team
Ματσάρα με φόντο τον... τελικό!

bet365

Ισπανία και Σλοβενία αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη στον ημιτελικό του Eurobasket (14/9, 21:30, ΕΡΤ-2) με έπαθλο την είσοδο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Μπορεί να ατόνησε το ελληνικό ενδιαφέρον στο Eurobasket μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας ωστόσο τα παιχνίδια που ακολουθούν αναμένεται να ανταμείψουν όλους τους μπασκετόφιλους της Ευρώπης!

Ισπανία εναντίον Σλοβενίας ή αν προτιμάτε οι δύο αήττητες ομάδες της διοργάνωσης μέχρι και... απόψε. Μόνο και μόνο αυτό το στοιχείο φτάνει και περισσεύει για να προλογίσει την «ματσάρα» που θα ακολουθήσει στον έναν ημιτελικό (14/9, 21:30, ΕΡΤ-2) του Eurobasket.

Πρόκειται για τις δύο ομάδες που έχουν κλέψει ολοκληρωτικά την παράσταση, με την Ισπανία να κερδίζει την Γερμανία στον έναν προημιτελικό και την Σλοβενία να επικρατεί της Λετονίας στο καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Τα φώτα αναμένεται να πέσουν και πάλι στα αδέρφια Γκασόλ, όπως επίσης και στο δίδυμο των Ντράγκιτς-Ντόντσιτς οι οποίοι κάνουν την διαφορά για την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα