Άρχισε προπονήσεις με την Κύμη ο Οκερέαφορ (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Άρχισε προπονήσεις με την Κύμη ο Οκερέαφορ (pics)

bet365

Ο Τέντι Οκερέαφορ ενσωματώθηκε στην Κύμη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Εύβοιας, σε χαλαρό ρυθμό.

Ο Τέντι Οκερέαφορ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Μεγάλη Βρετανία στο Eurobasket, πάτησε Ελλάδα χθες το βράδυ και σήμερα (13/09) άρχισε την προετοιμασία του με την Κύμη.

Ο νεαρός γκαρντ τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη και προπονήθηκε σε χαλαρό ρυθμό.

«Το προτελευταίο κομμάτι του …παζλ βρίσκεται ήδη στα χέρια του κόουτς Καστρίτη, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος την δημιουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης της αγωνιστικής σεζόν 2017-18. Αναφερόμαστε φυσικά στον Teddy Okereafor, τον νέο γκαρντ της ομάδας μας, που μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης από το Eurobasket έφτασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα και από σήμερα το πρωί τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Άγγλος διεθνής όπως είναι φυσικό δεν μπήκε κατευθείαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά αρκέστηκε στο να δουλέψει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τα συστήματα των προπονητών. Πάντως ο παίκτης έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έπαιζε με την Εθνική του, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να «προλάβει» τους νέους του συμπαίκτες.

Μιλήσαμε για το προτελευταίο κομμάτι, καθώς υπολείπεται πλέον μόνο η έλευση του Mario Edwards για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της Κύμης. Ο Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται στην χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες και τότε θα έχει συμπληρωθεί το ...παζλ και θα μπορεί να δουλέψει ο κόουτς Καστρίτης με όλους τους παίκτες στην διάθεση του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Εύβοιας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα