Κόμπι: «Μεγάλη τιμή να αποσυρθούν και τα δύο νούμερα»

Κόμπι: «Μεγάλη τιμή να αποσυρθούν και τα δύο νούμερα»

Γιώργος Κούβαρης
Κόμπι: «Μεγάλη τιμή να αποσυρθούν και τα δύο νούμερα»

bet365

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Λέικερς έχουν καταλήξει ότι θα αποσύρουν και τα τις δύο φανέλες του Κόμπι Μπράιαντ με τον ίδιο να κάνει λόγο για ένα απίστευτο όνειρο...

Ελλάδα – Ρωσία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίντεζης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αν και ο Μάτζικ Τζόνσον δήλωνε το πρωί της Τρίτης (12/9) ότι ο Κόμπι Μπράιαντ θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το νούμερο που θα αποσύρουν οι Λέικερς, η Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN έβαλε... φωτιές γράφοντας στο twitter ότι θα αποσυρθούν -τελικά- τόσο το «8» όσο και το «24».

Στο άκουσμα της είδησης, την οποία δεν διέψευσαν οι Λέικερς αλλά σύμφωνα με τους Αμερικανούς αναμένεται η... επίσημη ανακοίνωση, ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε λόγο για τεράστια τιμή.

«Μεγαλώνοντας ως παιδί στην Ιταλία, πάντα είχα όνειρο να δω τη φανέλα μου να κρέμεται στα rafters των Λέικερς, αλλά ουδέποτε φαντάστηκα ότι θα έβλεπα δύο! Οι Λέικερς μου δείχνουν τεράστια τιμή και εγώ είμαι ευγνώμων στους οπαδούς».

Ο Κόμπι θα γίνει ο 10ος παίκτης που θα περάσει στην... αιωνιότητα των Λέικερς με τον Μάτζικ Τζόνσον να λέει: «Δικαιούται αυτήν την τιμή. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που φόρεσε τη φανέλα των Λέικερς».

 

NBA Τελευταία Νέα