Κοκόσκοφ: «Ταβάνι του Ντόνσιτς ο ουρανός»

Gazzetta team
Κοκόσκοφ: «Ταβάνι του Ντόνσιτς ο ουρανός»

bet365

Το εγκώμιο του Λούκα Ντόνσιτς έπλεξε ο τεχνικός της Σλοβενίας Ιγκόρ Κοκόσκοφ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ταβάνι του είναι ο ουρανός.

Η Σλοβενία κατάφερε σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ να επικρατήσει της επίσης εξαιρετικής Λετονίας και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Eurobasket. Για να το πετύχει χρειάστηκε ο Λούκα Ντόνσιτς να κάνει μαγικό παιχνίδι με τον τεχνικό των Σλοβένων Ιγκόρ Κοκόσκοφ να του πλέκει το εγκώμιο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε ένα εσωτερικό αστείο στο επιτελείο και λέμε πόσο πολύ τον έχουμε βοηθήσει τους δύο τελευταίους μήνες για να παίζει έτσι! Οι δυνατότητές του είναι τεράστιες. Είναι απίστευτο ταλέντο. Δεν χρειάστηκε να τον πείσουμε να παίξει στην Εθνική Ομάδα.

Του είπαμε όμως πως ο ρόλος του εδώ θα είναι τέτοιος που δεν είχε μέχρι τώρα. Την εμπειρία είναι κάτι που την κερδίζεις, αλλά τα άλλα... Είναι σημαντικό που βρίσκεται ο Γκόραν δίπλα του, που τον βοηθάει, είναι αυτός που θα μεγαλώσει την ομάδα στην πορεία. Και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο ουρανός είναι το όριο για τον Λούκα, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει στο παιχνίδι του.»

 

Τελευταία Νέα