Βοροντσέβιτς: «Ας νικήσει ο καλύτερος»!

Κάτια Πετροπούλου
Βοροντσέβιτς: «Ας νικήσει ο καλύτερος»!

bet365

Ο Αντρέι Βορόντσεβιτς μίλησε για το ματς με την Ελλάδα και τόνισε πως η Ρωσία δεν κέρδισε κάτι ακόμα, μόνο και μόνο επειδή απέκλεισε την Κροατία.

Το κλισέ «ας νικήσει ο καλύτερος» χρησιμοποίησε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα της Τετάρτης (13/09, 18:45) με την Ελλάδα.

Ο Ρωσός ψηλός ακόμη ρωτήθηκε και για το αν είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη, ενόψει του ματς με την «γαλανόλευκη» και είπε: «Ο Αντρέι Βατούτιν μού ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μου έγραψε κάτι. Καλή τύχη μού είπε και ο γυμναστής μας, Κώστας Χατζηχρήστος».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, άλλος πήγε στην πισίνα, άλλος στη σάουνα και όλοι κάναμε αποθεραπεία. Κάναμε και μια προπόνηση, ενώ μας αναλύθηκε ο τρόπος παιχνιδιού της Ελλάδας βλέποντας πολύ βίντεο. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, ισορροπημένη. Μπορεί να παίξει με κλασικό σέντερ ή με πιο χαμηλό σχήμα για να πιέσει, ενώ έχει και καλούς σουτέρ. Θα νικήσει ο καλύτερος. Δεν θα πρέπει να υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας και δεν θα πρέπει να νομίζουμε πως κερδίσαμε τίποτα επειδή αποκλείσαμε την Κροατία».

 

Τελευταία Νέα