Φλέμινγκ: «Τι να πεις για τον Μαρκ; Είναι σπουδαίος»!

Κάτια Πετροπούλου
Φλέμινγκ: «Τι να πεις για τον Μαρκ; Είναι σπουδαίος»!

bet365

Ο προπονητής της Γερμανίας, Κρις Φλέμινγκ, εκθείασε τον Μαρκ Γκασόλ για την εμφάνισή του και δήλωσε ξανά και ξανά πόσο περήφανος είναι για την ομάδα του.

Αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Eurobasket ήρθε η Γερμανία, μετά την απίστευτη εμφάνιση του Μαρκ Γκασόλ, που οδήγησε την Ισπανία στην νίκη (72-84).

Ο προπονητής των «πάντσερ», Κρις Φλέμινγκ, δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Οι παίκτες μου ήταν έτοιμοι να παίξουν. Βγήκαν έξω και το έδειξαν. Ξέραμε πως η Ισπανία ήταν καλύτερη. Στο τέλος της ημέρας, ο Μαρκ πήρε κάποια απίστευτα σουτ... Τι να πεις; Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που βγάζει εξαιρετικές φάσεις. Δεν ήμασταν έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου. Είμαι πολυ περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια και για αυτά που κάνουν οι παίκτες για την εθνική και την Γερμανία. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά αυτή η γενιά είναι νέα ακόμα και θα έχει κι άλλες ευκαιρίες να παίξει σε μεγάλα τουρνουά και να τα πάει καλύτερα».

 

Τελευταία Νέα