Τίμα: «Δύσκολο να μας μαρκάρουν όλους» (vid)

Τίμα: «Δύσκολο να μας μαρκάρουν όλους» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τίμα: «Δύσκολο να μας μαρκάρουν όλους» (vid)

bet365

Η Λετονία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία στον προημιτελικό του Eurobasket και ο Γιάνις Τίμα μίλησε για τον πλουραλισμό της ομάδας του.

Ο Γιάνις Τίμα πραγματοποιεί σπουδαίο τουρνουά και επιβεβαίωσε τους λόγους για τους οποίους θα αγωνιστεί στην Euroleague με τη φανέλα της Μπασκόνια.

Ο Λετονός γκαρντ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ανέφερε, «Είμαι μεγαλύτερος και πιο ώριμος. Κάθε καλοκαίρι δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Σίγουρα, είναι πιο εύκολο όταν έχεις ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών γύρω σου, από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα και να βελτιωθείς. Γενικά είμαστε μία απίστευτα δύσκολη ομάδα να σταματήσει κανείς, επειδή έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να σκοράρουν. Αν ο αντίπαλος επικεντρωθεί σε έναν, τότε θα βρεθούν άλλοι ελεύθεροι, με την ίδια ικανότητα στην επίθεση. Εμείς, αυτό που κάνουμε είναι να κυκλοφορούμε σωστά τη μπάλα, περιμένοντας να βρεθεί η καλύτερη επιλογή. Είμαστε ένα γκρουπ καλών παικτών, που παίζει σκληρά σε κάθε κατοχή, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Προσπαθούσε συνεχώς να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον κι αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό».

Για το παιχνίδι με τη Σλοβενία (12/09, 21:30), ο Τίμα τόνισε πως «Το δίδυμο Ντράγκιτς - Ντόντσιτς είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το ματς, αλλά έχουμε κι εμείς σπουδαίους γκαρντ. Θα είναι πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε όλο και καλύτεροι όσο περνάει το τουρνουά κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος αναφέρθηκε αν στόχος της Λετονίας είναι το βάθρο... «Δεν το φωνάζουμε και κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όλες οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε. Είμαστε εδώ για να νικήσουμε! Αυτό που θέλω να ελπίζω είναι πως θα συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά εντός κι εκτός παρκέ και πως θα παραμείνουμε ενωμένοι ως ομάδα».

 

Τελευταία Νέα